Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

Π.Κ. Σταυρού: Εκπαίδευση με θέμα: ''την εμπλοκή δεξαμενών υγραερίου σε πυρκαγιά, τους κινδύνους που προκύπτουν και προτάσεις για την ορθή αντιμετώπισή τους καθώς και τος κινδύνους από πυρκαγιά σε υγραεριοκίνητα αυτοκίνητα.''

Την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017, πραγματοποιήθηκε  εκπαιδευτική παρουσίαση   με θέμα: ΄΄ την εμπλοκή δεξαμενών υγραερίου σε πυρκαγιά, τους κινδύνους που προκύπτουν και προτάσεις για την ορθή αντιμετώπισή τους καθώς και τος κινδύνους από πυρκαγιά σε υγραεριοκίνητα αυτοκίνητα από τον Αξιωματικό της Δ.Π.Υ.Ν.Θεσσαλονίκης Επ/γό Αζά Αντώνιο. Στην εκπαίδευση συμμετείχε με παρουσίασή του, ο κ. Μηνάς Λουλάς, Χημικός Μηχανικός, συνεργάτης του εργαστηρίου Στοιχείων Μηχανών και Μηχανολογικού Σχεδιασμού της Σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών του Α.Π.Θ.. ο οποίος παρουσίασε θέματα που αφορούν τους Σ.Α.Μ.Ε.Ε. (Συμβούλους Ασφαλούς Μεταφοράς Επικίνδυνων Εμπορευμάτων) στις δεξαμενές υγραερίων και υγρών καυσίμων και στα φορτηγά μεταφοράς επικίνδυνων εμπορευμάτων. Επίσης, κλήθηκαν και συμμετείχαν στελέχη του Τμήματος Τροχαίας Ασπροβάλτας και Α.Τ. Βόλβης.

 Η εκπαιδευτική παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στην νέα αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βόλβης στον Σταυρό.

Ευχαριστούμε για μία ακόμη φορά τον Δήμο Βόλβης και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου για την παραχώρηση της αίθουσας.